recensies

Het ontvangen van een recensie is als het uitpakken van een cadeau: je bent nieuwsgierig hoe de recensie is. Hieronder enkele reacties van klanten en bedrijven na een massagebehandeling bij Hands in Motion.


Comments

recensies — 8 reacties

 1. Via mijn werkgever Vereniging Eigen Huis, maak ik al een aantal jaren dankbaar gebruik van stoelmassages door Remco. Als callcentermedewerker zit ik lang in dezelfde houding wat ongunstig is voor de spierspanning.
  Een stoelmassage bij Remco is 20 minuten heerlijk ontspannen en even los van het drukke werk. Het verhelpt en voorkomt klachten zoals vastzittende spieren in bijvoorbeeld nek, schouders of armen.
  Remco vraagt altijd of er specifieke klachten zijn die hij dan extra aandacht geeft. Ook vindt hij spierknopen waarvan je jezelf nog niet bewust was. Zo werken zijn massages ook preventief. Daarnaast staat Remco open voor vragen, geeft uitleg over wat hij doet en denkt hij bij klachten ook mee door het geven van oefeningen die jezelf kunt doen. Na de massage voel ik de energie weer stromen. Kortom, zeker de moeite waard.’

  Claudia de Mos,VEH

 2. “Ik heb een eigen bedrijf en daarnaast ook een druk privé leven. Totdat ik Remco tegenkwam lukte het me niet om structureel een massage in te plannen. Nu lukt dat wel omdat Remco naar mij toekomt in het bedrijfsverzamelgebouw met zijn stoel. Op kantoor heb ik dan een heerlijke massage wat ook makkelijk in mijn werkschema past.

  Na de massage voel ik me altijd als vernieuwd en ga ik efficiënt en ontspannen verder met mijn werk. Ik kan iedereen Remco dan ook van harte aanbevelen”

  Wubbo Staal

 3. Vaak heb ik een verkeerde houding als ik achter mijn PC zit te werken. Het is moeilijk om hier bewust mee bezig te zijn, maar ik probeer het natuurlijk wel. Omdat ik gewrichtsreuma heb raken mijn spieren vaak overbelast en dan is het fantastisch ontspannend een lichaamsmassage te ontvangen van een ervaren masseur zoals Remco Kersting. Hij vindt de knopen de zgn. trigger points en zorgt ervoor dat mijn energie weer kan stromen.
  Neem wat tijd voor jezelf en maak een afspraak! Ik kan het iedereen aanbevelen.

 4. Verleden jaar operatie lage rug gehad. Rug is/blijft een zwakke plek. Kom 1x per week bij Remco voor een uitgebreide rugmassage. Heerlijk ontspannend, ben al een paar x bijna in slaap gevallen tijdens de behandeling.
  Krijg daar ook voetmassages wegens verkrampte voeten. Geweldig!
  Kortom, ik kan Remco erg aanbevelen.

 5. Nu bijna 2 jaar is Remco onze privé masseur die ons thuis masseert. We wachten elke maand met smart tot hij weer langs komt. Het is echt ontspannen en verslavend. Elke keer weer weet hij de juiste (gespannen) spieren te vinden en elke keer weer net een andere plek die zijn volledige aandacht krijgt.

  Heb je een drukke baan, doe je veel denkwerk of heb je tekenen als beroep, beveel ik u Remco van het bedrijf Hands in Motion aan.

  Keep doing the good job Remco

  Clifton Sanches en Marleen Ford

 6. Reeds jaren maken wij gebruik van de diensten van Remco Kersting. Stoelmassage op de werkplek en daarnaast verschillende andere behandelingen in Remco’s eigen praktijk. Remco is een professional, met een brede kennis van de verschillende behandelingstechnieken. Voorts heeft hij een stevige medische basis. Hij geeft je ook goede, direct in de praktijk toepasbare, tips. Bijvoorbeeld om je houding tijdens het werkzame, voor velen vooral zittende, leven te verbeteren. Gun jezelf een regelmatige behandeling! Freek Andriesse / Economic Point of View v.o.f.

 7. Ik was al heel lang op zoek naar n goede Masseur , in februari 2017 ging ik naar de Gezondheidsbeurs waar ik n massage had geboekt en n tweede gratis kreeg zo kwam ik terecht bij Remco in Amsterdam.
  Sinds maart 2017 ben ik nu klant bij Remco , door zijn massage s ben ik me steeds beter gaan voelen, en heb ik ze door Mn astma ook echt nodig. Ik voel me altijd zeer goed en kan weer n hoop als ik mijn massage heb gehad.
  Door Remco leer ik n hoop over mijn eigen lichaam en hoe alles werkt ik kan bij hem met alles terecht en hij helpt me bij alle pijntjes die ik heb. Hij is erg kundig en professioneel weet overal van wat mij n goed gevoel geeft en ik zal dan ook met alle plezier n goede klant blijven.

 8. Sinds ik elke maand bij Remco op de massagetafel lig heb ik
  beduidend minder last van mijn rug en schouders.
  Voor iedereen die teveel en te lang achter een bureau zit is dit een must om massage
  te ontvangen bij Hands in Motion.
  Ook een gezond lijf heeft onderhoud nodig en Remco zorgt daar uitstekend voor!
  -Jurgen Koolhaas-Ceo Kotraco Plastic Machinery

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.